Het team

Van BOA architecten

Contact

Victor Veerman

Victor is in 2003 afgestudeerd als architect aan de Technische Universiteit Delft. Eerder rondde hij al de hts bouwkunde af. Deze combinatie van studies maakt dat hij de architectonische én technische aspecten van een opdracht met elkaar in balans kan brengen. Tijdens en na zijn studies werkte hij bij diverse architectenbureaus waar hij aan projecten op verschillende schaalniveaus werkte (van interieur tot grote scholengemeenschap). De droom om ooit een eigen bureau te beginnen, werd met BOA werkelijkheid.
“Het mooiste van mijn werk vind ik het contact met de klant en de vertaling van zijn of haar wensen in een bouwplan dat uitvoerbaar is. Het is uitdagend om samen met de andere bouwpartijen een resultaat tot stand te brengen dat helemaal klopt.”
Neem contact op voor een nadere kennismaking of bekijk ons portfolio voor een indruk van ons werk.
Een uitgebreider cv vindt u op Linkedin

Jolanda Schouten

Bij BOA verzorgt Jolanda het algemene bureaumanagement. Onder andere de fotografie, archivering, administratie en website.

Ons netwerk

Wij beschikken over een flexibel inzetbaar netwerk waardoor ook grotere projecten in goede samenwerking kunnen worden gerealiseerd. Indien nodig en in overleg met de klant worden andere vakmensen uit ons bredere netwerk ingeschakeld. Zo is het vinden van een voor uw project geschikte aannemer, elektrotechnisch installateur, schilder, loodgieter et cetera geen probleem. Ook voor bijzondere wensen op het gebied van op maat gemaakte interieurelementen (bijvoorbeeld kastenwanden, meubels en keukens) hebben wij de juiste contacten.

Vrijblijvend gesprek?

Adres

BOA architecten
Omweg 22
1566 HP Assendelft

Email

Telefoon